Nieuws

2022

Opbrengst grote clubactie: record!

De afgelopen maanden zijn de leden van Sportvereniging Snel&Lenig druk bezig geweest met het verkopen van loten voor de Grote Clubactie. De Grote Clubactie is een landelijk initiatief waarbij verenigingen geld kunnen ophalen en waarmee de deelnemers kans maken op leuke prijzen. De hoofdprijs? Een bedrag van 10.000 euro. Dit jaar hebben de leden een recordaantal loten verkocht met een opbrengst van bijna €3.000. Wij willen dan ook alle lotenkopers onwijs bedanken voor hun bijdrage aan onze vereniging. Dit bedrag zal worden besteed aan nieuwe materialen voor onze verschillende afdelingen. Daarnaast willen wij ook al onze leden bedanken die hun uitstekende best hebben gedaan om loten te verkopen. In het bijzonder Lizzy (afdeling Turnen) verkocht er 80 en Marley (afdeling Turnen) verkocht er 71 en Luuk (afdeling Judo) heeft maar liefst 100 loten verkocht. Voor deze kinderen hebben wij uiteraard een leuke prijs. De trainers en trainsters van alle afdelingen zijn onwijs trots dat de kinderen zo goed hun best hebben gedaan dit jaar, dit zullen zij dan ook terugzien in de lessen.

Wilt u nou ook onderdeel uitmaken van deze onwijs leuke en gezellige vereniging waar veel Wassenaarse kinderen sporten? Op onze website staan nog een aantal vacatures open voor posities binnen het bestuur, u kunt ook altijd mailen naar info@snelenlenig.nl

SUPER RESULTAAT TIJDENS DE WEDSTRIJDEN VOOR TURNSTERS SV SNEL&LENIG

SUPER RESULTAAT TIJDENS DE WEDSTRIJDEN VOOR TURNSTERS SV SNEL&LENIG

 

 

Op zaterdag 19 maart en zondag 20 maart was het eindelijk zo ver. Na 2 jaar geen wedstrijden en hard trainen hadden de selectie turnsters van SV Snel&Lenig hun eerste KNGU-teamwedstrijd met een super resultaat. De 3 deelnemende teams behaalde alle 3 een medaille. De bovenbouw teams werden beide 1e in hun categorie en het middenbouw team werd knap 3de. Ook konden er individueel medailles worden gehaald. Een tweede plaats werd behaald door Julia van der Geest en Livia Munk en een derde plaats voor Laurence Verweij. Een resultaat waar de trainsters en turnsters trots op mogen zijn!! Maar dat was niet alles. Op zaterdag 26 maart reisde een deel van de selectie en plusklas af naar Zeeland om daar deel te nemen aan het Turn2Win toernooi, voor sommige meiden hun eerste wedstrijd ooit en daarom extra spannend. Ook hier werden onwijs goede resultaten behaald. Een eerste plek voor Daphne van Schaik en Isa Stroes, een tweede plek voor Livia Munk en een derde plek voor Kayla Lim. Alle meiden mogen trots zijn op de behaalde resultaten! De trainsters zijn dit ook. We kijken dan ook met plezier uit naar de volgende wedstrijden.


2021

we mogen weer naar binnen!

Met de op 17-5-2021 aangekondigde maatregelen is het voor (jeugd) binnensport weer mogelijk gemaakt om daadwerkelijk weer binnen te sporten. Dat betekend dat in iedergeval de judo en turn afdeling per 19-5-2021 weer binnen lessen geven. Hierbij wordt het 'normale' rooster weer gevolgd die u kunt vinden onder het kopje lesrooster. Wilt u een proefles volgen vul dan het proeflesformulier in onder het kopje proefles.

De buitenlessen komen hiermee te vervallen.

Buitenlessen Turnafdeling

Na de voorjaarsvakantie zal de turnafdeling weer met buitenlessen beginnen. Zij hopen zo sportlessen aan te kunnen bieden voor de leden omdat het in deze tijd belangrijk is om met zn alle in beweging te blijven. De lessen zullen beginnen vanaf woensdag 3 maart 2021 . Mocht u vragen hebben hierover mail dan gerust naar turnen@snelenlenig.nl  


2020

Proef de sport en krijg de smaak te pakken bij Sportvereniging Snel&Lenig!

 

NOC*NSF, Albert Heijn, sportbonden en sportclubs willen zoveel mogelijk mensen in Nederland met plezier laten sporten en bewegen. Om dit te bereiken, organiseren zij samen de sportactie. Met de sportactie krijgt iedereen de kans de sport te ontdekken die bij hem of haar past. Sportvereniging Snel&Lenig doet ook mee en biedt een groot aanbod aan verschillende sporten, dus kom naar een van onze proeflessen, proef de sport en krijg bij ons de smaak te pakken!

 

Van 14 tot en met 27 september krijgt iedereen bij elke €10 aan boodschappen bij Albert Heijn een digitale zegel in de AH-app. Tot en met 25 oktober 2020 kun je deze digitale zegels via www.proefdesport.nl verzilveren voor een gratis proefles bij de deelnemende sportclubs.

Heb je altijd al streetdance, turnen, kleutersport, yoga, judo, of tafeltennis willen proberen?

 

Boek dan met je zegels uit de AH-app een proefles bij Sportvereniging Snel&Lenig via www.proefdesport.nl. Wij bieden veel sporten voor verschillende leeftijden.

Voor meer informatie over Sportvereniging Snel&Lenig en de proeflessen die wij tijdens de sportactie aanbieden, kun je contact opnemen met onze afdelingen via: info@snelenlenig.nl of kijk voor meer informatie op onze website: www.snelenlenig.nl

 

Zomervakantie lessen

Turnafdeling

Tijdens de zomervakantie worden er door de turnafdeling ook lessen verzorgt. Deze lessen zijn ter vervanging van de gemiste lessen vanwege Covid-19. 

Locatie: St. Jan Baptist School, Anemonenweg 17. De lessen zullen deels binnen en deels buiten plaats vinden. 

De lessen zullen worden gegeven op de volgende tijdstippen:

woensdag 10.00-11.00 kleutergym

(leeftijd 3-6 jaar)

woensdag 11.00 - 12.00 selectie turnen

vrijdag 16.00 - 17.00 meisjes turnen

(leeftijd 7+)

vrijdag 17.00 - 18.00 selectie turnen

 

Uw zoon/dochter is van harte welkom in een van deze lessen. Aanmelding hiervoor is niet nodig. Als uw kind is ingeschreven bij turnen is hij/zij van harte welkom. 

 

Mocht uw zoon/dochter een proefles willen volgen tijdens de zomervakantie stuur dan een mailtje voor de mogelijkheden naar turnen@snelenlenig.nl. Dit email-adres kunt u ook bereiken voor eventuele vragen. 

 

We hopen uw zoon/dochter tegemoet te zien in onze lessen. 

Corona maatregelen

turntraining tijdens corona

Sinds 11-5 worden er door de turnafdelingen weer trainingen verzorgd. 

Deze vinden plaats op het schoolplein van de St. Jan Baptist School. Adres: Anemonenweg 17. 

Lessen worden gegeven op de volgende tijdstippen:

maandag 

16.00-16.50  plusklas 

17.00-17.50  selectie 1 

18.00-18.50 selectie 2 

dinsdag

17.00 - 17.50 jongens turnen 

woensdag

15.00 - 15.50: kleuters

16.00 - 16.50: groep 6/7

17.00-17.50 : groep 8/8+

18.00 - 18.50: selectie 1

vrijdag

16.00-16.50 : groep 3

17.00-17.50 : groep 4

18.00-18.50: groep 5

19.00-19.50: selectie deel 2 

zaterdag 

10.00 - 10.50 kleuters leeftijden 3,4

11.00 - 11.50 kleuters leeftijden 5,6 

 

Alle turnleden hebben hierover een email ontvangen. Ook met de regels waaraan moet worden voldaan om deel te mogen nemen aan de lessen. 

 

Wilt u uw kind opgegeven voor een proefles? mail dan naar turnen@snelenlenig.nl 

Judo training tijdens corona

  Judo training tijdens Corona begint op zaterdag 23 mei / Judo training during COVID-19 starts on Saturday 23 May

 

trainingen zijn alleen op de zaterdag (dus niet op de woensdag, de leerlingen van de woensdag zijn natuurlijk van harte welkom op de zaterdag ) en alleen wanneer het NIET regent / de classes are only on the Saturday (kids from the Wednesday are of course welcome) and only when it is NOT raining. 

 

Training zaterdag; 09:05 - 09:55

                                            10:05 - 10:55

                                            11:05 - 11:55

 

De kleedkamers, toiletten en wachtruimte voor de ouders zijn NIET beschikbaar houd hier dus rekening mee!!  / The dressingroom, toilets and waiting area for the parents are NOT to be used, please keep this in mind!

 

We hopen je zaterdag weer te zien / We hope to see you again this Saturday!!

 

Update 15-3-2020

naar aanleiding van het aangepaste advies van de regering komen alle lessen te vervallen tot en met  1 juni 2020. Mocht hier verandering in komen bijvoorbeeld omdat de kinderen tegen die tijd al wel weer naar school dan zult u dat van ons horen. 

Update 13-3-2020

naar aanleiding van het aangepaste advies van de regering komen alle lessen te vervallen tot en met  6 april.

Stoppen lessen vanwege corona

 

Lessen tot/met 31 maart vervallen Ivm met het Corona virus heeft het RIVM besloten dat er maatregelen moeten worden genomen, dit geldt helaas ook voor sport activiteiten. De KNGU en de JBN hebben ons dan ook het advies gegeven om alle activiteiten tot 31 maart niet door zullen gaan. Het bestuur heeft besloten dit advies op te volgen. Dit betekent dat wij vanaf vandaag 13-3-2020 geen lessen meer zullen geven. Indien er iets veranderd zullen wij onze maatregelen aanpassen.

Onderlinge turn-wedstrijd uitgesteld 

Tot onze grote spijt moeten wij u dan ook mededelen dat de onderlinge wedstrijd van zondag 15 maart as. niet door zal gaan. Ondanks dat wij niet weten of dit meer dan 100 mensen zal betreffen vinden wij het niet verantwoordelijk om met veel mensen dicht op elkaar te zitten vanwege besmettingsgevaar. 

Super jammer maar helaas, de gezondheid gaat voor. Groetjes De train(st)ers en het bestuur

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

all classes canceld until the 31th of March

We are very sorry to inform you that all classes given by S.V. Snel&Lenig are cancelled until the 31th of March. With this measure we hope to keep the corona virus from spreading.

 

Gymnastics club competitions on sunday 15th of March

We are very sorry but we also have to cancel the club competition this sunday. We are not sure that there will be 100+ people but we dont want to take unneccessary risks for Human Health. This competition took us and the gymnasts a lot of time. So we dont just want to cancel it. So the competition will be POSTPONED to the 17th of May. Please let us know if your son or daughter is able to join on this date. 

 

 

 

stoppen Dansafdeling

Helaas moeten wij u mededelen dat wegens omstandigheden de trainsters van Danstudio Wassenaar Snel&Lenig gestopt zijn met lesgeven (per 31-12-2019). Helaas zullen er na de vakantie dus geen lessen worden gegeven aan de leden. Het lidmaatschap van de desbetreffende leden zal ook worden stop gezet. 

Het bestuur is hard opzoek naar nieuwe docenten voor onze dansafdeling zodat wij binnenkort onze leden weer van danslessen kunnen voorzien. 

 

We hopen op uw begrip. U zult meer van ons horen zodra er nieuwe docenten zijn gevonden.

 

 

CHRISTMAS FUN

Dansstudio organiseert een korte dansshow voor de ouder(s), broertjes en zusjes van onze "dans"leerlingen.  Volgt uw zoon/dochter lessen bij onze dansstudio?

Kom dan gezellig kijken en kom alvast in kerstsfeer.


Turn&Fundag 10 juni

Op zaterdag 10 juni 2019 was de laatste Turn&Fun wedstrijd van dit seizoen. Bijna alle meiden namen deel aan deze wedstrijd en ook de PLUSKLAS mocht na een jaar hard trainen mee doen. Voor vele meiden uit de PLUSKLAS was het de eerste wedstrijd en daarmee extra spannend. 

 

Ook tijdens deze Turn&Fundag zijn weer vele medailles gehaald:

1e plaats: Kelly, Chloé, Ann-Sophie

2de plaats: Chiara

3de plaats: Kyra, Kim, Haylee, Tess, Robin L

 

Super trots op alle meiden! We kunnnen terug kijken op een zeer geslaagd seizoen en kunnen niet wachten om volgend jaar weer te beginnen. Nog 2 weken les en dan is het tijd voor de welverdiende zomervakantie.

Dansshow

Zaterdag 25 mei is de jaarlijkse voorstelling van Dansstudio Snel en Lenig in het Adelbert College  te Wassenaar. Er zijn die dag twee dansvoorstellingen, één in de middag en één in de vroege avond. Alle dansgroepen dansen beide voorstellingen mee.

 

 

Het thema dit jaar is: “De Vier Elementen”.

 

U, uw familie en vrienden zijn van harte welkom om naar onze voorstelling te komen kijken.

De toegangsprijs is € 6,- per persoon per show.

Maar natuurlijk is iedereen welkom te komen kijken.

 

ER IS EEN VOORVERKOOP VAN DE KAARTJES; deze vind plaats in het CvB (=les locatie) d.d.;

MAANDAG 6 MEI :         vanaf 18.00 uur tot  19.00 uur

DINSDAG 7 MEI :             vanaf 16.00 uur tot  17.30 uur  +  vanaf 19.00 uur tot  20.00 uur

Voor aanvang van de show is er ook nog een mogelijkheid om kaartjes te kopen bij de entree van het Adelbert College. Op de dag van de voorstelling is het niet mogelijk kaartjes te reserveren en vol=vol.

 

De voorstellingstijden zijn :

Zaterdagmiddag :            zaal open 15.45 uur, aanvang show 16.00 uur (einde show 17.30 uur).

Zaterdagavond:                 zaal open 18.45 uur, aanvang show 19.00 uur (einde show 20.30 uur).

 

!!! Let op: de leerlingen/dansers krijgen informatie van hun docente hoe laat zij aanwezig moeten zijn.

Vanwege de generale repetitie, het omkleden, make up etc. moeten zij dus eerder aanwezig voor de show. Verdere informatie met betrekking tot de shows, verzameltijd van de leerlingen en kleding vereisten zult u via de dansdocent ontvangen.

 

Graag tot ziens bij onze dansvoorstelling.

 

 

 

 

 

DaNSSTUDIO SNEL & LENIG DANST “DE VIER ELEMENTEN”

Afgelopen zaterdag waren de jaarlijkse voorstellingen van de dansstudio, met deze keer een iets andere opzet. Waar voorgaande jaren nog één voorstelling op zaterdag en één zondag werd gegeven was er nu gekozen om beide voorstellingen op zaterdag te houden.

 

Het was weer genieten voor ouders, familie en vrienden. De show was goed opgezet, vertederend maar voornamelijk erg goed gedanst. Alle leeftijden danste mee. Van kleintjes (4 jaar) tot jongvolwassenen. Waar de jongste danseresjes een schattig gezicht waren om naar te kijken, boden de oudere danseressen verbazing over hoeveel ze hadden geleerd het afgelopen jaar. Alle papa’s en mama’s waren dan ook zeer trots, dat kon je zien.  Ook de dansstudio is zeer trots op hun leerlingen, en vooral erg dankbaar voor hun inzet.

 

Al met al waren het zeer geslaagde shows! Het is ieder jaar weer fijn om te zien hoe goed en gezellig de groepen met elkaar omgaan. Dat maakt het dat het achter de schermen ieder jaar weer feest is.

 

Wil je ook dansen? Dat kan! De lessen gaan door tot aan de zomervakantie.

Vanaf 27 mei zijn er weer “normale” lessen dus iedereen is welkom om twee gratis proeflessen te volgen. Kijk voor ons lesrooster op deze site onder lesroosters/scedule.

Wie weet dans jij volgend jaar ook mee?!

 

Binnenkort volgen er meer foto's. 

 

De voorstelling terugkijken?  Bestel dan de dvd of een MP4 bestand op disc.

 

 

 

Dvd: Reflex Media Producties

 

Foto's: Rosalie Fotografie

 

Met dank aan Rosalie van Rosalie Fotografie.

turn&Fun-dag 25 mei 2019

op 25 mei reisde het team van 18 meisjes van de selectie van 'Snel&Lenig' naar Sassenheim af voor de 3de wedstrijd van dit seizoen. Ook tijdens deze Turn&Fun dag werd een uitstekend resultaat behaald. 

Met medailles voor:

1e plaats: Ines, Kim, Tess

2de plaats: Mia, Robin L, Beatriz, Eva J

3de plaats: Livia

4de plaats: Chloé 

 

Wederom zijn wij onwijs trots op alle meiden die mee hebben gedaan en natuurlijk trots op het resultaat. 

 

 

tURN&FUN-DAG 20 APRIL 2019

op 20 april hadden de selectie meiden de eerste Turn&Fundag van dit jaar. Van de 8 meiden die mee deden, hebben er maar liefst 5 een medaille gehaald. 
🥇Julianne, Ann-Sophie, Kelly 
🥈Robin 
🏅4de: Mia (met 35 tegenstanders)
De meiden hebben het onwijs goed gedaan, wij zijn trots💪🏽 op naar de volgende wedstrijd op 25 mei🤸🏼‍♂️

The greatest Show was groot succes

Afgelopen zondag 14 april heeft de Turnafdeling van S.V. Snel&Lenig een show georganiseerd genaamd ‘the Greatest Show’ met muziek van de gelijknamige film ‘the greatest showman’. Met meer dan 200 mensen op de tribune, de spotlights aan en de muziek klaar was sporthal de Schulpwei omgetoverd tot een waardig podium.

De anderhalfuur durende show was een afwisseling van acrobatische oefeningen en turn oefeningen waarbij de deelnemers hun vaardigheden lieten zien op verschillende toestellen, zoals; trampoline springen, tumbling, balk, kast springen, radslagen en handstanden op vloer en dat allemaal op muziek.

De opkomst was erg groot, veel ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s etc. waren aanwezig om te kijken naar de deelnemers. We willen namens de turnafdeling iedereen hartelijk bedanken voor hun hulp en deelname aan de show. Ook willen we de acro-leden van Velocitas-Gouda bedanken voor hun deelnamen en hun mooie acro oefeningen!

Mocht uw kind naar aanleiding van de show geïnteresseerd zijn geraakt in 1 van onze sporten? Kijk dan op onze website voor meer informatie over deze sporten www.snelenlenig.nl en de lestijden en vul een proeflesformulier in.

 

Vooral voor de acrogym groep zijn wij opzoek naar nieuwe enthousiaste leden. De acrogym traint op vrijdag avond van 18.30-20.30, mocht u hier vragen over hebben mail dan naar turnen@snelenlenig.nl

TRAINEN VOOR DE VOORSTELLINGEN BIJ DE DANSSTUDIO!

 

Dit jaar zij er weer twee dans voorstellingen  in het Adelbert College op zaterdag 25 mei a.s.

Er is een middagshow en een vroege avondshow. Alle leerlingen dansen in beiden shows.

Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Het thema houden wij nog even geheim.

Maar het wordt vast weer een ontzettende mooie show. Iedereen is van harte welkom te komen kijken.

Binnenkort volgt meer informatie over de kaart (voor)verkoop. 

 

Tijdens deze voorstellingen kunnen wij hulp achter de schermen goed gebruiken. Daarom willen wij  vragen om hulpmoeders, oma’s en/of andere familieleden/vriendinnen.

Indien het u leuk lijkt ons achter de schermen te helpen met het omkleden en opmaken (make-up en haren), dan kunt u zich aanmelden bij dans@snelenlenig.nl.

U ontvangt dan t.z.t. informatie van ons omtrent de voorstelling.

Let op: u moet ten alle tijden bij uw groepje blijven waarbij u bent ingedeeld, dus u kunt niet tussen de coulisse naar andere groepen kijken. Alleen als uw eigen groep danst dan staat u tussen de coulisse.

 

U hoort na aanmelding zo spoedig mogelijk of wij een plekje voor u hebben achter de schermen.

 

 

tURN2WIN-TOERNOOI 30 MAART 2019

op 30 Maart was vond de eerste officiele wedstrijd voor de selectieturn groep plaats. Maar liefst 15 meiden uit de selectie groep en uit de plusklas reisden af naar Sommelsdijk waar zij allemaal in actie kwamen op hun eigen niveau. Voor veel meiden was dit de eerste wedstrijd en erg spannend. De competitie was groot maar maar liefst 4 meiden haalden een medaille:

1e plaats: Julianne, Emily, Beatriz

2de plaats: Kelly

Wij zijn onwijs trots op alle meiden, ze hebben het onwijs goed gedaan ondanks de spanning. We kijken uit naar de volgende wedstrijd op 20 april in Moerkapelle.

Turn-en-fun dag 12+ 2018

Na een aantal maanden hard trainen was het afgelopen zaterdag 8 december eindelijk tijd voor de 12+ Turn&Fundag in Leiden. Hieraan deden niet alleen de meiden van het selectie turnteam maar maar ook een aantal uit de reguliere turngroep 8/8+ mee. Het was een lange maar erg succesvolle dag met maar liefst 10 medailles.

1e plaats: Livia Munk, Emily ter Haar en Angela Gerse

2de plaats: Tess Grootveld, Julianne Pinel, Laura Annema en Laura Westgeest

3de plaats: Ilse Knevel en Safae el Hammouti.

Ook Julia van der Geest kreeg een medaille voor haar 4e plaats waarvoor zij 22 andere meiden had verslagen.

 

Maar niet alleen deze meiden hebben het goed gedaan, ook de rest heeft boven verwachting gepresteerd en mogen trots zijn. 

Alle meiden mogen trots zijn op zichzelf, ze hebben het onwijs goed gedaan en zijn boven zichzelf uitgestegen. De trainsters zijn trots op de prestatie maar vooral op de gezelligheid binnen het team. Snel&Lenig was zonder twijfel het leukste, gezelligste en beste team in de zaal!

 

 

Laatste turnweDstrijd selectiemeiden

Op 9 Juni hadden de selectieturnmeiden hun laatste Turn&Fundag van het seizoen. Het was een pittige wedstrijd met tegenstanders van meerdere topclubs zoals Pro Patria. Desondanks hebben de meiden onwijs goede oefeningen laten zien en werden er maar liefst 5 medailles behaald. 

1e plaats: Emily ter Haar

2e plaats: Julianne Pinel

3e plaats: Floreline Roest, Livia Munk en Eveline Reenalda

 

Alle meiden hebben het onwijs goed gedaan. Het was een top einde van een top seizoen met een RECORD aantal medailles.

 

DANSSTUDIO SNEL EN LENIG IS OP REIS GEWEEST!

 Azië, Rusland, Noord en Zuid Amerika, Afrika en Europa dat zijn de werelddelen waar zij het publiek mee naar  toe hebben genomen in een mooie afwisselende show van 1,5 uur.

Afgelopen weekend was het weer tijd voor de jaarlijkse dansuitvoering  van deze  dansstudio in he t Adelbert College. Zaterdagavond 2 juni en zondagmiddag 3 juni kon het publiek zien wat onze dansers het afgelopen jaar geleerd hebben. Heel vertederend waren de allerjongste dansers van klassiek ballet, 4-6 jaar.  De “oudere” meisjes van klassiek ballet waren ook erg indrukwekkend  op hun spitzen in het nummer van het zwanenmeer.

Stoer waren de hiphop dansers waren in hun goed uitgevoerde pittige dansjes.

En niet te vergeten de streetdancegroepen hebben zich zeker van hun beste kant laten zien.

Het was leuk om te zien dat zelfs de jongste streetdance groep zichtbaar genoot van het uitvoeren van hun dans.

Trots kan de dansstudio dan ook zijn op haar leerlingen!

Wij kijken al uit naar de show van volgend jaar.

 

Wil je ook komen dansen bij onze Dansstudio?

Dat kan! Tot aan de zomervakantie (13 juli) zijn er nog lessen. Een proefles meedansen kan altijd.

Binnenkort komt het nieuwe rooster van 2018/2019 op deze site te staan.

 

 

Met dank aan Rosalie van der Does (Rosalie Fotografie) voor het maken van de mooie foto's

DANSSTUDIO SNEL EN LENIG GAAT DE WERELD ROND.

 

NOG 3 WEKEN EN DAN IS HET ZOVER!!!

 

Zaterdagavond 2 juni en zondagmiddag 3 juni geeft Dansstudio Snel en Lenig haar jaarlijkse dansvoorstelling in het Adelbert College Wassenaar.

De leerlingen en docenten hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan deze voorstelling en het belooft zeker weer een mooie voorstelling te worden. Wilt u komen kijken? Dat kan!

Kaartjes (€ 6,- per persoon) zijn te koop voor de voorstelling bij de entree van het Adelbert College.

 

Net als voorgaande jaren is er ook een kaart(voor)verkoop:

maandag 14 mei 19.00 uur- 20.00 uur

dinsdag 15 mei 16.30 uur - 18.30 uur

vrijdag 18 mei 19.00 uur - 20.00 uur

Locatie: CvB, Fabritiuslaan 2, Wassenaar (leslocatie)

 

De voorstelling start zaterdag 2 juni om 18.45 uur, zaal open 18.30 uur  (einde show 20.30 uur).

De voorstelling start zondag 3 juni om 14.45 uur, zaal open 14.30 uur (einde show 16.30 uur).

 

De leerlingen die mee dansen krijgen van hun docente instructies betreffende de kleding die zij mee moeten nemen en hoe laat zij aanwezig moeten zijn. 

Vanwege de doorloop op zaterdag, het omkleden en de make-up zijn zij dus eerder aanwezig.

 

Wilt u informatie: mail naar dans@snelenlenig.nl

 

Turnkamp 2018

Afgelopen Hemelvaartsweekend was het eindelijk tijd voor het turnkamp van de selectiemeiden van Snel&Lenig. Na flink voorbereiden en lang wachten was het eindelijk zo ver. Op donderdag ochtend was het tijd voor twee dagen vol turnen, spelletjes en vooral veel lol. De dag begon met een paar uurtjes hard trainen en levend stratego in het park, om vervolgens weer te trainen. Na een vol programma was het tijd om te eten, met veel dank aan Eethuisje Duivenvoorde voor de lekkere friet en snacks. De dag werd afgesloten met een speurtocht en het favoriete spel weerwolven. Waarbij het doel natuurlijk was om zo snel mogelijk de trainsters te doden.
Na een voor sommige meiden korte nacht slapen in de zaal was het tijd voor dag 2. De ochtend begon met nog meer weerwolven en levend stratego om vervolgens ondanks de vermoeidheid weer een paar uur te trainen en af te sluiten met een turnfilm. Na twee vermoeiende dagen die vooral heel gezellig en leuk waren was het tijd om naar huis te gaan. Wij hebben er onwijs van genoten en kunnen alvast niet wachten tot het volgende kamp!

Halve FInale LAndelijk Acroteams

Op 5 Mei  hebben 3 van onze acroteams deelgenomen aan de landelijke halve finale (de voorronde voor het NK) in Oss. HEt was een lange dag met mooie oefeningen. Desondanks zijn de teams niet door naar het NK. 

Turn2WIn-Toernooi Selectieturnen

Wederom succes voor de selectie-meiden

Afgelopen zaterdag hadden de selectieturn meiden van Snel&Lenig hun tweede turnwedstrijd van dit jaar. De meiden reisden af naar Sommelsdijk in Zeeland om mee te doen aan het Turn2win toernooi. Ze turnden daar 4 toestellen, namelijk: vloer, brug, balk en sprong. Het was een dag vol met mooie oefening en hoge scores, die werd afgesloten met maar liefst 4 gouden medailles voor Julianne Pinel, Ann-Sophie Pinel, Sterre Scheepbouwer en Noa Weiner en 2 bronzen medailles voor Laura Annema en Deborah Zoutendijk. De trainsters zijn wederom trots op alle meiden en op naar de volgende wedstrijd!

Eerste Turn-en-FUn Dag Selectie Turnen

Op 7 april hadden de selectie meiden hun eerste Turn&fun dag van dit seizoen. Na het vele trainen was het eindelijk tijd om de wedstrijdvloer op te gaan. Met als resultaat maar liefst 8 medailles:

1e plaats: Deborah Dammada, Julianne Pinel, Ann-Sophie Pinel, Elsa Luijer

2e plaats: Livia Munk, Maren Wittman

3e plaats: Emily ter Haar

Onwijs mooie resultaten, oefeningen en succesen. Nu maar hopen dat de rest van het seizoen ook zo goed gaat. 

 

PlaatsingsWedstrijden ACROGYM-team

Afgelopen maand zijn de eerste 2 plaatsingswedstrijden  voor de ACROGYM-wedstrijdteams geweest. In de eerste wedstrijd hebben alle 4 de teams medailles gehaald, 1x een eerste plaats, 1x een tweede plaats en 2x een derde plaats. 

Ook op de tweede plaatsingswedstrijd zijn 2 medailles gehaald. 

Met een puntennorm van 19.5 voor de finale hebben alle 4 de wedstrijdteams zich geplaatst voor de districtsfinale op 10 maart. 

We zijn super trots op onze teams! En op naar de FINALE. 

 

KerstShow Dansstudio

KERSTSHOW MET ECHTE SNEEUW

Afgelopen zondagmiddag heeft Dansstudio Snel en Lenig een korte kerstshow uitgevoerd. De kerstsfeer werd mooi aangekleed door de heftige sneeuwval. Buiten was het koud maar binnen heerste er een warme sfeer met muziek en blije kinderen. De jongens en meisjes van klassiek ballet, streetdance en hiphop hebben hun beste dansmoves laten zien. Ondanks het slechte weer en de adviezen om niet de weg op te gaan, hebben veel familieleden en vrienden het weer getrotseerd. De opkomst was erg groot.

Kortom: een zeer geslaagde show!

 

Na de kerstvakantie gaan wij beginnen met het voorbereiden van onze dansvoorstellingen.

Volgend jaar zijn deze op zaterdag 2 juni en zondag 3 juni in het Adelbert College.

Wij hebben nog plaats in een aantal van onze dansgroepen. Vooral jongens/meisjes vanaf 12 jaar zijn van harte welkom.

 

Wil jij ook dansen? Kom dan gezellig een proefles volgen! Meer informatie over het lesrooster is te vinden op deze site bij les informatie. Wie weet dans jij ook mee in onze volgende voorstelling.

 

Voor vragen kunt u mailen naar dans@snelenlenig.nl  

 

 

 

 

UItvoering 1 oktober

DANSSTUDIO SNEL EN LENIG START VANAF MAANDAG 28 AUGUSTUS MET HET NIEUWE SEIZOEN.

 

Vanaf maandag 28 augustus start de dansstudio weer met haar lessen. Wij hopen veel van onze leerlingen terug te zien. Nieuwe leden zijn natuurlijk van harte welkom om de gehele maand september gratis lessen te volgen in klassiek ballet, streetdance en hiphop.

Volgend jaar hopen wij natuurlijk weer af te sluiten met 2 voorstellingen waar wij ieder jaar samen met onze leerlingen weer iets moois van gaan maken.

 

Nieuwsgierig naar onze lessen? 

Kom gezellig mee dansen. Meerdere lessen volgen mag ook. Zo kan je goed kijken welke dansstijl het beste bij je past. Tot gauw!

 

Kijk onder het kopje lesroosters wanneer welke les te volgen is.

 Leslocatie: Fabritiuslaan 2

(achterzijde van de den Deijl school: het gebouw tussen de 2 speelplaatsen)

 

 

 

 

Dansvoorstelling Snel en Lenig swingend succes

 

Maanden lang hebben de dansers en danseressen naar dit moment toegewerkt: de jaarlijkse dansvoorstelling. Afgelopen zaterdag en zondag was het eindelijk zover. De leerlingen kregen hun moment om te stralen op het podium van het Adelbert College.

Al tijdens de voorbereiding van de dansvoorstellingen wordt het thema gekozen. Dit jaar wordt je meegenomen door de vier seizoenen van een jaar. De dansjes en muziek zijn helemaal aangepast op het gevoel wat je bij de jaargetijden krijgt. Zo zijn de zomer dansjes erg swingend en heerst er bij de winter dansjes een koele sfeer.

Alle kinderen krijgen hun kans om te laten zien wat ze hebben geleerd. Zonder hulp hadden we dit niet kunnen realiseren. De techniek van Raymond de Brieder zorgde voor een complete inleving in de seizoenen. Ook de dansjes waren dit jaar weer goed op het thema aangepast. Dit komt door het harde werken van de docenten Laura Cappetti, Zaddik Gentille Francis en Joëlle van Schijndel. Samen met de leerlingen hebben zij de voorstelling tot een werkelijk succes gemaakt.

Ben jij nieuwsgierig naar onze danslessen? Kom dan snel een keertje kijken bij de dansstudio. Wie weet sta jij volgend jaar dan ook te swingen op het podium!  Tot de zomervakantie is het mogelijk een gratis proefles te volgen. Dus zin in klassiek ballet, streetdance of Hiphop? Kom langs en dans mee.  

 

Wij zijn druk bezig met het lesrooster voor het nieuwe seizoen. Deze komt binnenkort op deze site te staan. Wij verwachten geen grote wijzigingen. Omdat wij diverse verzoeken hebben ontvangen over een dansles voor volwassenen  en  een Hiphoples 12+  (jongens/meisjes) zal gekeken worden hoe hieraan invulling gegeven kan worden. Heeft u interesse  in één van deze lessen mail dan naar dans@snelenlenig.nl. Binnenkort komt het lesrooster 2017-2018 op deze site te staan.

 

 

DANSVOORSTELLING DANSSTUDIO

 

Zaterdagavond 10 juni en zondagmiddag 11 juni zijn de jaarlijkse voorstellingen van Dansstudio Snel en Lenig in het Adelbert College  te Wassenaar. Alle dansgroepen zullen hieraan meedoen. Het thema dit jaar is  De Vier Jaargetijden.  Al maanden zijn de voorbereidingen in volle gang. Nog even en dan is het zover! Het beloofd zeker weer een mooie show te worden.

 

U, uw familie en vrienden zijn van harte welkom om naar onze voorstelling te komen kijken.

De toegangsprijs is € 6,- per persoon per show.

De voorverkoop van de kaartjes heeft inmiddels plaatsgevonden.

Echter na de generale repetitie  (vrijdag 9 juni na 18.00 uur) is er ook nog een mogelijkheid kaartjes te kopen. Komt dit tijdstip niet uit dan kunt u nog kaartjes kopen voor aanvang van de show, echter vol is vol.

 

De voorstellingstijden zijn:

 Zaterdagavond 10 juni: zaal open 18.30 uur, aanvang show 19.00 uur.

Zondagmiddag 11 juni: zaal open 14.00 uur, aanvang show 14.30 uur.

 

Op vrijdagmiddag 9 juni  is er een generale repetitie in het CvB (Fabritiuslaan 2 = leslocatie) voor alle groepen van 16.30 tot 18.00 uur. Het verzoek is aan iedere leerling om hierbij aanwezig te zijn. Heeft u nog vragen mail naar: dans@snelenlenig.nl

 

 

 Tot ziens bij onze voorstelling!

Onderlinge Turnwedstrijden 24 mei

Op 24 mei waren de jaarlijkse onderlinge turnwedstrijden voor het reguliere turnen. Na weken hard trainen waren de meiden er klaar voor, al waren sommige wel een beetje zenuwachtig. Ook dit jaar wordt er weer gestreden om de wisselbeker voor de turnster met het hoogste aantal punten.

Het was een hele leuke en gezellige middag en we zijn trots op alle meiden die deel hebben genomen.

Ook een wedstrijd Dansen?

 

Zondag was een spannende dag voor X-Plosion. De dansgroep van Dansstudio Snel en Lenig moest de halve finale dansen om zich te kwalificeren naar de landelijke finale van Kunstbende. In maart heeft X-Plosion de golden ticket gewonnen van regio Zuid-Holland  in Rotterdam. Uit 18 dansgroepen waren zij geselecteerd samen met 4 andere groepen.

Een hele prestatie. Op een mix van nummers hebben zij een strakke moeilijke choreografie gedanst en dat hebben zij zeer goed gedaan.

Helaas voor X-Plosion zijn zij niet uitgekozen om Zuid-Holland te vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale in Amsterdam.

Al in het begin was duidelijk dat het niveau erg hoog was, de groepen waren zeer aan elkaar gewaagd.

 

X-Plosion is de selectie streetdancegroep van Dansstudio Snel en Lenig.

Ben jij een danstalent en wil je ook graag in deze groep dansen?

Kom dan naar een gratis proefles volgen bij de les van je leeftijd. Wie  weet wordt je dan ook geselecteerd voor de selectiegroep.

Wij zijn altijd op zoek naar talent! Ook voor onze andere groepen.

 

Wil je ook onze andere groepen zien dansen?

Kom dan naar onze dansvoorstelling op 10 en 11 juni a.s. in het Adelbert College.

Zaterdag 10 juni: zaal open 18.30 uur, aanvang show 19.00 uur

Zondag 11 juni: zaal open 14.00 uur, aanvang show 14.30 uur

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Turn2Win toernooi

Afgelopen zaterdag heeft onze selectie turngroep deelgenomen aan het Turn2Win toernooi in Sommelsdijk. En met als resultaat twee keer een 2de prijs en één keer een 3de prijs. We zijn onwijs trots op alle meiden die mee hebben gedaan en hebben een onwijs leuke en sportieve dag gehad!

 

Selectieturnen Trainingskamp 15/16 oktober

Op zaterdag 15 oktober en zondag 16 oktober had het selectie team van de turnafdeling een trainingskamp. Zaterdag begonnen de meiden met turnen en na flink wat zweten en leren was het tijd voor de lunch. Na de lunch stonden er verschillende spellen en quizes op het programma om even bij te komen van de ochtend. Na de spelletjes werd er weer met veel plezier geturnd. Rond een uurtje of 6 waren alle meiden uitgeput en werd was het tijd voor het avondeten, verzorgd door Eethuisje Duivevoorde. Na het eten hebben we met alle meiden een film gekeken wat ook erg gezellig was en na de film was het dan toch echt tijd om te slapen....

De volgende ochtend werd de dag begonnen met wederom turnen maar na een paar uurtjes lekker getraind te hebben was het tijd voor iets anders. De meiden kregen een dansworkshop van Dansstudio Wassenaar, even iets anders en ook heel erg leuk! Na het dansen was het tijd om na twee heel vermoeiende dagen weer naar huis te gaan. Kortom een sportief, leuk en onwijs gezellig weekend. 

We willen eethuisje Duivevoorde en Dansstudio Wassenaar hartelijk bedanken, zonder jullie was het niet zo'n succes geworden.

 

Lieve meiden wat was het leuk en gezellig, wij hebben er van genoten en wij hopen jullie ook! - Veel liefs de trainsters; Britt, Zoë, Isabel, Kirsten & Rianna 


Open dag 25 september wederom een succes


Dansvoorstelling 2016 in het Adelbert Collge


Opendag 6 Maart was groot succes!

Update 24-3-2020