NIEUWS

 

Ook wedstrijden dansen?

 

Zondag was een spannende dag voor X-Plosion. De dansgroep van Dansstudio Snel en Lenig moest de halve finale dansen om zich te kwalificeren naar de landelijke finale van Kunstbende. In maart heeft X-Plosion de golden ticket gewonnen van regio Zuid-Holland  in Rotterdam. Uit 18 dansgroepen waren zij geselecteerd samen met 4 andere groepen.

Een hele prestatie. Op een mix van nummers hebben zij een strakke moeilijke choreografie gedanst en dat hebben zij zeer goed gedaan.

Helaas voor X-Plosion zijn zij niet uitgekozen om Zuid-Holland te vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale in Amsterdam.

Al in het begin was duidelijk dat het niveau erg hoog was, de groepen waren zeer aan elkaar gewaagd.

 

X-Plosion is de selectie streetdancegroep van Dansstudio Snel en Lenig.

Ben jij een danstalent en wil je ook graag in deze groep dansen?

Kom dan naar een gratis proefles volgen bij de les van je leeftijd. Wie  weet wordt je dan ook geselecteerd voor de selectiegroep.

Wij zijn altijd op zoek naar talent! Ook voor onze andere groepen.

 

Wil je ook onze andere groepen zien dansen?

Kom dan kijken naar onze dansvoorstelling op 10 en 11 juni a.s. in het Adelbert College.

 Er is dit jaar ook weer een kaart voorverkoop bij de leslocatie: Fabritiuslaan 2 op:

 

Vrijdag 19 mei van 19.00 - 20.30 uur

Maandag 22 mei van 18.00 - 20.00 uur

Dinsdag 23 mei van 17.00 - 19.00 uur 

 

Het is ook mogelijk kaartjes de kopen voor aanvang van de voorstelling bij het Adelbert College (echter vol = vol). Zaterdag 10 juni: zaal open 18.30, aanvang show 19.00 uur.

Zondag 11 juni: zaal open 14.00 uur, aanvang show 14.30 uur

De kaartjes kosten E 6,- per stuk.

 

Tot ziens bij de voorstelling.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Turn2Win toernooi

Afgelopen zaterdag heeft onze selectie turngroep deelgenomen aan het Turn2Win toernooi in Sommelsdijk. En met als resultaat twee keer een 2de prijs en één keer een 3de prijs. We zijn onwijs trots op alle meiden die mee hebben gedaan en hebben een onwijs leuke en sportieve dag gehad!

 

Selectieturnen Trainingskamp 15/16 oktober

Op zaterdag 15 oktober en zondag 16 oktober had het selectie team van de turnafdeling een trainingskamp. Zaterdag begonnen de meiden met turnen en na flink wat zweten en leren was het tijd voor de lunch. Na de lunch stonden er verschillende spellen en quizes op het programma om even bij te komen van de ochtend. Na de spelletjes werd er weer met veel plezier geturnd. Rond een uurtje of 6 waren alle meiden uitgeput en werd was het tijd voor het avondeten, verzorgd door Eethuisje Duivevoorde. Na het eten hebben we met alle meiden een film gekeken wat ook erg gezellig was en na de film was het dan toch echt tijd om te slapen....

De volgende ochtend werd de dag begonnen met wederom turnen maar na een paar uurtjes lekker getraind te hebben was het tijd voor iets anders. De meiden kregen een dansworkshop van Dansstudio Wassenaar, even iets anders en ook heel erg leuk! Na het dansen was het tijd om na twee heel vermoeiende dagen weer naar huis te gaan. Kortom een sportief, leuk en onwijs gezellig weekend. 

We willen eethuisje Duivevoorde en Dansstudio Wassenaar hartelijk bedanken, zonder jullie was het niet zo'n succes geworden.

 

Lieve meiden wat was het leuk en gezellig, wij hebben er van genoten en wij hopen jullie ook! - Veel liefs de trainsters; Britt, Zoë, Isabel, Kirsten & Rianna 


Open dag 25 september wederom een succes


Dansvoorstelling 2016 in het Adelbert Collge


Opendag 6 Maart was groot succes!