afdeling tafeltennis


Algemene informatie

Nieuwe leden, jong en oud(er), zijn altijd welkom bij de afdeling tafeltennis. Iedere woensdagavond (uitgezonderd de basisschoolvakanties) wordt gespeeld in Sporthal de Schulpwei aan de Dr. Mansveldkade 1 in Wassenaar. Jongeren onder de 16 jaar spelen van 19.00 tot 20.30 uur en 16+-ers van 20.30 tot 22.30 uur.

Een ervaren trainer is aanwezig om je de eerste beginselen van het tafeltennis te leren of je spel te verbeteren. Je kunt gewoon langs komen en twee keer gratis meespelen om te kijken of het iets voor je is.

De contributie per half jaar bedraagt € 47,50 voor de jongeren en € 57,50 voor de ouderen. Mocht je vragen hebben dan kun je een e-mailtje sturen naar: tafeltennis@snelenlenig.nl 


OPROEP VOOR OUD-LEDEN

Op 25 september 1967 is het precies 50 jaar geleden dat Tafeltennisvereniging Snel en Lenig (SEL) werd opgericht. Om dit heugelijke feit te vieren, organiseren wij in november 2017 een jubileumtoernooi. Graag willen wij ook de oud-leden bij dit toernooi betrekken. Zij maken tenslotte een belangrijk deel uit van de historie van de vereniging.  

Helaas is ons adressenbestand voor wat betreft de oud-leden niet meer up to date. Daarom vragen wij aan oud-leden om hun huidige e-mailadres aan ons door te geven. Jullie krijgen dan een persoonlijke uitnodiging toegestuurd voor het toernooi. 

Hiervoor kun je mailen naar: tafeltennis@snelenlenig.nl. 

 

Graag tot ziens bij het jubileumtoernooi!

 

Tafeltennistoernooi 2007