Het laatste nieuws


The last news of 2018


The competition team of the Table Tennis Club Snel en Lenig played a tie against Table Tennis Club Zuiderpark in The Hague last week. A nice score given the fact that the team had to play with two instead of three players. 

The coming two weeks (week 52/2018, week 1/2019) there will be no table tennis training due to the Christmas holidays. On January 9, 2019, the training will start again from 8 pm to 10 pm in Sporthal De Schulpwei, Dr. Mansveltkade 1 in Wassenaar.


het laatste nieuws van 2018

Het competitieteam van de afdeling Tafeltennis van Snel en Lenig heeft de afgelopen week gelijk gespeeld tegen Tafeltennisvereniging Zuiderpark uit Den Haag. Een mooie score gezien het feit dat het team met twee in plaats van met drie spelers moest spelen.

De komende twee weken (week 52/2018, week 1/2019) is er geen tafeltennistraining in verband met de kerstvakantie. Vanaf 9 januari 2019 kan er weer volop worden getraind van 20.00 tot 22.00 uur in Sporthal De Schulpwei, Dr. Mansveltkade 1 in Wassenaar. 


Competitieteam Tafeltennis goed bezig!

 Het competitieteam van de afdeling Tafeltennis van Snel en Lenig timmert goed aan de weg. Het team bestaande uit Kevin Turk, Thomas Beuman, Zibi Pulak en Richard Deighton, speelt mee in de overgangsklasse van de UBT-competitie. Dit is een competitie waaraan tien tafeltennisverenigingen uit de regio deelnemen. Het competitieteam heeft inmiddels vier wedstrijden gespeeld, waarvan het er drie heeft gewonnen. Dit is een mooi resultaat, vooral gezien het feit dat pas sinds kort op dit niveau wordt meegespeeld. Aan het einde van het vorige seizoen is het team namelijk gepromoveerd van de Eerste Klasse naar de Overgangsklasse. 

(12 november 2018)


MOOIE PRESTATIE TAFELTENNISTEAM SNEL EN LENIG

 Op donderdagavond 5 april 2018 heeft het tafeltennisteam van Snel en Lenig (SEL1) een belangrijke wedstrijd gespeeld in de UBT-competitie. Promotie naar een hogere klasse, de Overgangsklasse, stond op het spel. SEL1 werd die avond vertegenwoordigd door Thomas Beuman, Zibi Pulak en Kevin Turk. Zij namen het op tegen het eerste team van Verkeer en Waterstaat (VEW1) uit Den Haag. In totaal werden 9 wedstrijden gespeeld, allemaal enkelspel. De twee teams waren aan elkaar gewaagd en wonnen om beurten een wedstrijd. Dit betekende dat na 8 gespeelde wedstrijden de stand gelijk was: 4 - 4. Aan Thomas Beuman viel de 'eer' ten deel om de laatste beslissende wedstrijd voor SEL1 te spelen. Hij hield gelukkig het hoofd koel en wist met 21-12 en 21-19 de overwinning zeker te stellen. Hiermee was de promotie naar de Overgangsklasse een feit. Een mooie prestatie van SEL1 en welverdiend!