nieuws


Tim Bellekom clubkampioen tafeltennis 2019

Op woensdag 22 mei vond de jaarlijkse strijd om het clubkampioenschap van tafeltennisvereniging Snel en Lenig (SEL) plaats. Gespeeld werd in twee poules. De vier spelers met de hoogste scores troffen elkaar vervolgens in de halve finale. Tim Bellekom en Thomas Beuman zetten het beste resultaat neer in de halve finale en gingen uiteindelijk door naar de finale. Kevin Turk en Richard Deighton streden om de derde plaats. Kevin Turk wist in twee games (21-12; 21-15) de winst naar zich toe trekken. In de finale versloeg Tim Bellekom in twee games (21-14; 21-13) Thomas Beuman  Dit betekent dat hij dit jaar de wisselbeker mee naar huis mag nemen. 


TOPPRESTATIE TAFELTENNISSER THOMAS BEUMAN

Afgelopen donderdag is de UBT-tafeltenniscompetitie afgesloten met de traditionele zeskampen. Hierin mogen de zes topscorers van elke klasse het tegen elkaar opnemen voor de individuele eer. Thomas Beuman van het competitieteam van Snel en Lenig (SEL1) was één van de zes topscorers in de overgangsklasse. De zeskampen vonden plaats bij tafeltennisvereniging De Salamanders in Wateringen. De eerste vier rondes wist Thomas, ondanks enkele zeer spannende games, zonder gameverlies door te komen. In de vijfde en laatste ronde wachtte echter de grote concurrent, die ook scheurloze kleren had en zijn naam al meerdere keren op de wisselbeker heeft staan. Het werd een spannende strijd, gekenmerkt door lange rallies met Thomas voornamelijk in de rol van verdediger. Thomas gaf echter niet op en trok uiteindelijk aan het langste eind. Als beloning wordt zijn naam bijgeschreven op de beker en mag hij deze één jaar lang mee naar huis nemen. (14 april 2019)


WINST EN BEKER VOOR TAFELTENNISTEAM SNEL EN LENIG

Ieder jaar doet het competitieteam van tafeltennisvereniging Snel en Lenig (SEL1) mee aan het bekertoernooi. Dit toernooi wordt georganiseerd door de Unie van BedrijfsTafeltennisverenigingen (UBT).  De UBT is de overkoepelende bond van tien tafeltennisverenigingen in de regio Den Haag en omstreken. SEL1 heeft dit seizoen sterk gespeeld en wist door te dringen tot de finale. Op donderdagavond 28 maart vond de finalewedstrijd plaats in Wateringen. SEL1 kwam uit tegen het Haagse SVGT2. Het was een zeer spannende finale. Beide teams gingen lange tijd gelijk op, maar SEL1 wist uiteindelijk met 5-4 de winst naar zich toe te trekken en mocht de beker mee naar huis nemen. Felicitaties voor SEL1! Zibi Pulak, Thomas Beuman, Kevin Turk en Richard Deighton vormen samen SEL1. Zij hebben de afgelopen maanden in wisselende samenstelling deelgenomen aan de bekerwedstrijden. (31 maart 2019)


SUCCESVOL COMPETITIETEAM TAFELTENNISVERENIGING SNEL EN LENIG

Het competitieteam van Tafeltennisvereniging Snel en Lenig neemt deel aan twee competities: de UBT-competitie en de Bekercompetitie. De UBT-competitie loopt van oktober tot maart. Dit seizoen doen 44 teams van 10 verenigingen mee. Zij zijn op basis van sterkte onderverdeeld in vijf klassen: Ereklasse, Overgangsklasse, Eerste, Tweede en Derde klasse. Het competitieteam van Snel en Lenig, SEL1, is vorig seizoen met succes gepromoveerd van de Eerste klasse naar de Overgangsklasse. Ook dit seizoen doen zij het goed. Zo hebben zij van de laatste vier gespeelde wedstrijden er drie gewonnen en één gelijkgespeeld. De Bekercompetitie start in september en eindigt in maart. Het is een open competitie voor verenigingen. Teams kunnen worden samen­gesteld uit spelers van verschillende sterktes. Bij de Bekercompetitie heeft SEL1 inmiddels de finale bereikt. Het competitieteam speelt in wisselende samenstelling. Zibi Pulak, Thomas Beuman, Kevin Turk en Richard Deighton zijn de teamleden. 

(10 maart 2019)