Joëlle van Schijndel

 

 

Ik dans al vanaf dat ik 6 was. Ik ben begonnen in Den Haag met Flamenco lessen. Deze lessen heb ik gevolgd totdat ik  13 was. Op dat moment was ik zo ver gekomen dat ik mee mocht trainen in het demo team voor volwassenen. Samen  met dit team heb ik veel optredens gedaan. 

 

Streetdance doe ik al sinds mijn 7e jaar. Op een gegeven moment moest ik kiezen tussen de Flamenco lessen en de selectie streetdance. Omdat streetdance/hiphop mijn passie is, heb ik toen gekozen voor de selectie streetdance. Vanaf  die periode heb ik lessen gevolgd van Annalee Duppen in het selectie team en later ook het wedstrijd team. Met het wedstrijdteam “The Project” heb ik ook meegedaan aan diverse wedstrijden.  Ook heb ik jaren Klassieke balletles gevolgd. Voor een danser is de techniek van ballet erg belangrijk,  uiteindelijk kom je namelijk altijd terug bij de basis.

 

 Helaas heb ik dit jaar moeten stoppen met Klassiek ballet wegens mijn volle agenda. Sinds 2013 geef ik  met veel plezier streetdance en hiphop lessen bij Dansstudio Snel en Lenig aan leerlingen in de leeftijd tot en met circa12 jaar. Ook verzorg ik soms invallessen bij klassiek balletlessen.

 

Mijn streven is om les te blijven geven en te groeien als danser zelf. Door verschillende danslessen/cursussen te volgen hoop ik mijn danskennis steeds meer uit te kunnen breiden. Op deze manier hoop ik mijn eigen manier van dansen te ontwikkelen, waardoor ik mij kan onderscheiden van andere dansers.  

 

Laura Cappetti

Vanaf haar 7e tot haar 13e jaar lessen jazzballet gevolgd bij SV Snel & Lenig Wassenaar

Vanaf 2009 actief deelnemer aan de selectiegroep o.l.v. Annalee Duppen 

 

Tevens trainingen gevolgd bij Mabel Alter in Den Haag o.l.v. Mabel Alter en Mirelle Simoncini

 

Vanaf augustus 2010 zit ik een een wedstrijdgroep 'The Project' o.l.v Annalee Duppen.

Met deze groep heb ik aan verschillende wedstrijden meegedaan zoals Kunstbende, The Hague Moves, Dans aan de Vliet of The Dance Event.

 

Daarnaast hebben we vele optredens gehad. Bijvoorbeeld het Haags Uit Festival of in het stuk 'De Notenkraker' van stichting Dans aan de Vliet. Met ‘The Project’ heb ik ook veel podium ervaring op mogen doen bij kleine optredens als op bruiloften, jubileums en op basis- en middelbare scholen.

 

Van augustus 2011 tot februari 2012 heb ik moderne danslessen bij Exnunc Den Haag gevolgd, daar kreeg ik les van Joan van der Mast.

 

Voor de toneelgroep op de middelbare school het Adelbert College, maak ik de choreografieën en leer deze de leerlingen aan. Daarnaast heb ik stage gelopen bij Balletschool Ypenburg.

Sinds augustus 2012 geef ik bij Dansstudio Snel en Lenig Wassenaar streetdance lessen waarvan het eerste jaar leerlingen in de leeftijd vanaf 6 tot en met 16+ jaar. Momenteel verzorg ik de lessen streetdance 12-16 jaar, streetdance 16+  en het selectieteam.

 

 

Jaimy-Lee wijnands

 Jaimy-Lee danst al vanaf zeer jonge leeftijd. Zij is als jong meisje begonnen met klassiek balletlessen maar al snel werden er diverse andere stijlen aan toegevoegd zoals moderne dans en streetdance. Hierna kwam zij in diverse selectie- en demoteams terecht.

Jaimy-Lee is na haar middelbare school een dansopleiding gaan volgen met als hoofdvak klassiek ballet. Maar andere dansstijlen bleven natuurlijk niet achterwege.

Na haar opleiding is zij les gaan geven. Inmiddels heeft zij veel ervaring en verzorgt zij ook diverse workshops op scholen etc.

Klassiek ballet is een grote passie voor haar daarom wil zij deze kennis graag doorgeven aan haar leerlingen.